Eurobasket

Μπλουμς: «Η Ελλάδα έδειξε καρδιά» (video)

Ο Γιάνις Μπλουμς εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της Ελλάδας απέναντι στη Λιθουανία, όπως είπε μετά τη νίκη της Λετονίας επί του Μαυροβουνίου και την πρόκριση στους «16» του Ευρωμπάσκετ.

Στους «8» του Ευρωμπάσκετ πέρασε η Λετονία διασύροντας με 100-68 το Μαυροβούνιο και ο Γιάνις Μπλουμς, που πέρασε από τον Παναθηναϊκό, μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, αλλά και την ελληνική ομάδα.

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και διατηρήσαμε υψηλή απόδοση και στα 40 λεπτά του αγώνα. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Τα καταφέραμε σήμερα, αλλά τώρα εστιάζουμε στον επόμενο στόχο, το επόμενο ματς. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και αν ετοιμαστούμε για τη Σλοβενία. Πιστεύω πως έχουμε αρκετό χρόνο για να είμαστε έτοιμοι. Έχω δει κάποια στιγμιότυπα αγώνων τους, έχουν πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Ντράγκιτς και ο Ντόντσιτς», τόνισε ο 35χρονος σούτινγκ γκαρντ.

Όσο για το ματς της Εθνικής με τη Λιθουανία; «Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Η Ελλάδα έδειξε καρδιά και χαρακτήρα. Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας έχουν συνηθίσει να παίζουν τέτοια παιχνίδια και έχουν μεγάλη εμπειρία. Βέβαια και οι Λιθουανοί έχουν τέτοιους παίκτες, αλλά χθες η Ελλάδα έπαιζε σαν ένα, όλοι από το γήπεδο μέχρι και τον πάγκο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά», ενώ πρόσθεσε για τον παλιό του συμπαίκτη, Νίκο Παππά (ή… Πάππας όπως τον αποκάλεσε) πως θα τον συγχαρεί στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x